دلایل گریه کردن در طول رابطه جنسی

دلایل گریه کردن در طول رابطه جنسی

دلایل گریه کردن در طول رابطه جنسی می‌تواند متفاوت باشد. اگر در حین یا بعد از رابطه‌ی جنسی ناگهان شروع […]

دلایل گریه کردن در طول رابطه جنسی می‌تواند متفاوت باشد. اگر در حین یا بعد از رابطه‌ی جنسی ناگهان شروع به گریه کنید، ممکن است کمی عجیب باشد و باعث نگرانی طرف مقابل شود. با این حال، پژوهشگران معتقدند گریه کردن در حین رابطه‌ی جنسی و یا بعد از رسیدن به ارگاسم می‌تواند کاملاً طبیعی باشد و واکنشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه کرده‌اند. در واقع دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است بخاطر آن‌ها در حین رابطه‌ی جنسی گریه کنید؛ این دلایل می‌تواند فیزیولوژیکی یا احساسی باشد.
برای بسیاری از افراد، رابطه‌ی جنسی یک عمل بسیار احساسی است. هنگام تجربه‌ی رابطه‌ی جنسی، ممکن است متوجه شوید که طیف وسیعی از احساسات و عواطف؛ از لذت تا شادی را تجربه می‌کنید. حتی ممکن است برخی افراد آنقدر تحت تأثیر این احساسات قرار بگیرند که شروع به گریه کنند.


شایع‌ترین علل و دلایل گریه بعد از رابطه جنسی


PCD
احساس خوشبختی
حس هیجان
واکنش عاطفی
حس ناامیدی
احساس گناه و شرم
حس درد
فشار روانی
احساس تسکین و رهایی


بیشترین دلایل گریه کردن در طول رابطه جنسی چیست؟  


دچار درد ناخواسته شده‌اید


رابطه جنسی هرگز نباید به صورت دردناک انجام شود. اگر در حین رابطه جنسی دچار درد و ناراحتی ناخواسته‌ای شدید، شاید گریه را شروع کنید. برای رفع این مشکل، فوراً به همسرتان اطلاع دهید که درد دارید و یا به طور کامل از ادامه رابطه دست بکشید یا به طور قابل توجهی سرعت کار را کاهش دهید. فقط با وجود رضایت، مراقبت و ارتباط واضح به کارتان ادامه دهید.
درد در حین رابطه جنسی، که به نام دیسپارونی(dyspareunia) نیز شناخته می‌شود، شاید در نتیجه عفونت، آسیب، یا به دلیل فقدان مایعات روان‌کننده ایجاد شود.

غمگین یا افسرده هستید


اگر با احساس غم و اندوه یا افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنید؛ با اینکه رابطه جنسی یک فعالیت لذت بخش است ولی احساسات شما در طول رابطه جنسی از بین نمی‌روند. اگر غمگین یا افسرده هستید، شاید به طور تصادفی در طول روزتان، ناگهان گریه کنید و این لحظات شامل رابطه جنسی هم می‌شود.

خوشحالید


باور کنید یا نه، شاید در حین رابطه جنسی فقط به این دلیل که بسیار خوشحال هستید، گریه کنید. شاید به این دلیل که در حال رابطه جنسی با شریکی هستید که عمیقاً دوستش دارید یا واقعاً از رابطه جنسی با شریک زندگی خودتان لذت می‌برید. بنابراین، اگر متوجه شدید که در حال شروع گریه هستید، جلوی خودتان را نگیرید و اجازه دهید اشکتان جاری شود، زیرا بسیار سرحال می‌شوید.
این حالت یک لحظه از پیوندی صمیمی بین شما و همسرتان است. مطمئناً باید به همسرتان بگوید که اشک شوق میریزید تا او را نگران نکنید.


از داشتن رابطه جنسی خجالت می‌کشید


بسیاری از مردم در مورد رابطه جنسی بسیار مقید هستند. این شرایط در مورد روابط خارج از ازدواج متعهدانه هم مطرح است. حتی برخی از افراد، رابطه جنسی را یک عمل کثیف می‌دانند.
اگر رابطه جنسی را عملی شرم‌آور می‌دانید، باید این احساسات را برای داشتن و لذت بردن راحت از رابطه جنسی، فراموش کنید.
فرض کنید در مورد داشتن رابطه جنسی با یک فرد خاص یا در یک موقعیت خاص، احتیاط می‌کنید. در این صورت، رابطه جنسی را تا زمانی که این احساسات برطرف نشده و احساس راحتی بیشتری در رابطه جنسی ندارید، متوقف کنید.

به تازگی ارگاسم داشته‌اید


برخی از افراد متوجه می‌شوند که هر بار به ارگاسم می‌رسند، کمی گریه می‌کنند. ارگاسم، واکنش شدید بدن به لذت بردن از رابطه جنسی است.
محققان در مطالعه سال ۲۰۱۷، دریافتند که افراد طیف وسیعی از احساسات از گریه تا عطسه و حملات پانیک را پس از ارگاسم تجربه می‌کنند. این پدیده به عنوان «پدیده ارگاسمی»( peri-orgasmic phenomena) شناخته می‌شود و نادر است.

شما از پا افتاده‌اید


اگر کار، زندگی یا هر مشکل شخصی دیگری بر شما غلبه کرده، پس شاید روی رابطه جنسی شما تأثیر بگذارد. بدن شما در هنگام رابطه جنسی، به طور مکرر ترکیبی از هورمون‌ها را آزاد می‌کند. اگر افزایش هورمون‌ها را با استرس یا اضطراب ترکیب کنید، شاید گریه کنید.
همچنین برخی افراد دارای وضعیتی به نام اضطراب عملکرد جنسی(sexual performance anxiety) هستند که می‌تواند باعث گریه کردن در حین رابطه جنسی شود. تحقیقات نشان می‌دهد که این اختلال ۹ تا ۲۵ درصد مردان و ۶ تا ۱۶ درصد زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.


با تروما یا آسیب حل نشده روبرو هستید


اگر در گذشته مورد آزار جنسی یا عاطفی قرار گرفته‌اید، این حالت می‌تواند باعث تروما شود. زندگی با وجود آسیب‌های جنسی می‌تواند داشتن و لذت بردن از رابطه جنسی را پیچیده کند، به خصوص اگر هنوز ترومای شما بهبود نیافته است.
با شرکت در گروه‌های درمانی یا حمایتی به آسیب‌های حل نشده خودتان رسیدگی کنید و شریکی را در نظر بگیرید که با برقراری ارتباط عاطفی و جنسی دلسوزانه و محترمانه، از بهبودی شما حمایت کند.

مبتلا به بیقراری پس از آمیزش(Postcoital Dysphoria) هستید


عارضه بیقراری پس از آمیزش باعث ایجاد احساس غم و اندوه شدید در زنان، بعد از رابطه جنسی می‌شود.
محققان در مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵، دریافتند که حدود ۴۶ درصد از شرکت‌کنندگان حداقل یک بار در زندگی خودشان، بیقراری پس از آمیزش را تجربه کرده‌اند. اگر این بیماری را دارید، شاید با وجود لذت بردن از رابطه، ناگهان بعد از رابطه جنسی یا در حین آن گریه کنید. حتی در برخی موارد، شاید در حین رابطه جنسی بدون هیچ دلیلی با شریک زندگی خودتان دعوا کنید.

از همسرتان ناراضی هستید


گریه کردن می‌تواند وجود مشکلاتی در رابطه را نشان دهد. اگر با شریک زندگی خودتان با مشکلات عاطفی روبرو شده‌اید یا در فکر جدایی هستید، همه این‌ها می‌تواند در طول رابطه جنسی، مشکل ساز شود.
اگر اینطور است، باید این موضوع را با شریک زندگی خودتان در میان بگذارید تا بتوانید هر دو روی ترمیم رابطه کار کنید یا اینکه هر کدام، راه خودتان را ادامه دهید.

دچار تغییرات هورمونی شده‌اید


هورمون‌هایی که در طول رابطه جنسی ترشح می‌شوند، مانند اکسی توسین و دوپامین، احساس آرامش و شادی را ایجاد می‌کنند.
اگر مشکل دیگری مانند سندرم پیش از قاعدگی(PMS)، بارداری، یائسگی، یا تحت درمان ناباروری هستید، تغییرات هورمونی را در بدنتان تجربه می‌کنید که شاید باعث گریه کردن شما در حین رابطه جنسی شوند.

کاملاً در لحظه حضور دارید


شاید در حین رابطه جنسی، زمانی که خودتان را کاملاً در لحظه می‌بینید، گریه کنید. گاهی اوقات، حضور در لحظه، فضایی را برای بروز سایر احساسات ایجاد می‌کند، به‌ویژه احساساتی که شاید از آن‌ها اجتناب کرده‌ایم، در موردشان بی‌حس شده‌ایم یا سرکوبشان کرده‌ایم. رابطه جنسی می‌تواند انواع احساسات را آزاد کند.

برای دسترسی سریع به مشاوره روانشناسی می توانید برای رزرو وقت مشاوره با شماره های مرکز مشاوره زرین فر تماس حاصل نمایید.




points

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه

برای ارسال نظر باید قسمت های ستاره دار را پر کنید.

comment
full-name
email

مطالب مرتبط

blog icon عشق از نظر استنبرگ

عشق از نظر استنبرگ

عشق از نظر استنبرگ یک نظریه قدیمی می‌باشد. عشق برای رفاه ما در زندگی ضروری است. هرچند بسیاری از افراد

blog icon چگونه در زمان حال زندگی کنیم؟

چگونه در زمان حال زندگی کنیم؟

در زمان حال زندگی کردن کاری نسبتاً دشوار است. افرادی که در لحظه به سر می‌برند، گذشته را تنها به‌عنوان

blog icon تکنیک‌های پرورش خلاقیت

تکنیک‌های پرورش خلاقیت

خلاقیت نوعی ابتکار عمل در انجام کار‌ها است. این خلاقیت باعث می‌شود ما کار‌های روتین را ساده‌تر انجام دهیم.

blog icon سندرم زن کتک خورده چیست؟

سندرم زن کتک خورده چیست؟

سندروم زن کتک‌ خورده محصول آزار‌های طولانی‌مدت خانگی است. این سندرم زیرمجموعه اختلال اضطراب پس از سانحه