انواع اختلال افسردگی
عموما طیف اختلال افسردگی به دو شکل غالب نمایانگر می شود.
افسردگی تک قطبی: اختلال خلقی تک قطبی که اکثر افراد مبتلا به این اختلال، درگیر آن هستند. این گونه افسردگی شامل تداوم ناراحتی، بی علاقه گی، یاس و ناامیدی و از دست دادن انرژی می باشند.
اختلال دوقطبی: افرد دوره ای از افسردگی و شیدایی و پر انرژی بودن را به طور متوالی تجربه می کنند و بین این دو حالت نوسان دارند، که حالات دیپریشن و مانیا می تواند به مدت چند روز یا چندین سال به طول انجامد و بین این دو دوره، یک دوره پایدار نیز وجود دارد.
افسردگی پس از زایمان
تولد نوزاد سبب نوسان خلق و خو یا احساس گریه مادر در طی روزها یا هفته های اول تولد نوزاد می شود، که به آن تغییر خلق پس از زایمان و افسردگی بعد از زایمان اطلاق می شود. که این دو نوع باهم متفاوت هستند. در صورتی که علائم تغییر خلق شدت یافته و به مدت طولانی ادامه یابد، به عنوان افسردگی پس از زایمان نام برده می شود، که نیاز به درمان دارد، زیرا که مانع مراقبت درست و صحیح از کودک تازه متولد شده می شود.
افسردگی ها به صورت فصلی نیز می تواند اتفاق افتد. عموما در ماه های پاییر و زمستان که اشعه نور خورشید، کمتر به زمین می رسد و پرتو افکنی می کند، این نوع از افسردگی رخ میدهد. به این حالت اختلال فصلی گفته می شود. این اختلال با قرار گرفتن در معرض نور های مصنوعی مخصوص، بهبود می یابد.
علت پدید آمدن افکار خودکشی
افکار خودکشی می تواند به دنبال نوعی از اختلالات پدیدار شود و به همین علت است که، در صورتی که خود یا اطرافیانمان درگیراختلالات خلقی متداوم هستیم، می بایست از نشانه ها و علائم افسردگی آگاهی یافته و قبل از رخ دادن هر حادثه ای از یک فرد مورد اعتماد یا یک روان درمانی آنلاین یا حضوری بهره بگیریم. چه بسا در همه حال پیشگیری بهتر از درمان می باشد.
در صورتی که از هر گونه اختلال افسردگی رنج می برید، می توانید برای کمک گرفتن از مشاوره روانشناسی، جهت رزرو وقت مشاوره با شماره های مرکز مشاوره زرین فر تماس بگیرید.
دیدگاه کاربران