تاثیرات سفر بر زندگی زناشویی

تاثیرات سفر بر زندگی زناشویی

تاثیرات سفر بر زندگی زناشویی بسیار زیاد است. سفر با همسر یکی از راه‌های شناخت او و لذت از با […]

تاثیرات سفر بر زندگی زناشویی بسیار زیاد است. سفر با همسر یکی از راه‌های شناخت او و لذت از با هم بودن است. رفتن به سفر، یکی از راه‌هایی است که روانشناسان به زوجین برای بهبود روابط خود با همسرشان پیشنهاد می‌دهند. فواید سفر رفتن بسیار بیشتر از آن است که فقط به خود فرد محدود گردد. لذا آشنایی با اهمیت مسافرت با همسر و نتایجی که در زندگی می‌تواند داشته باشد، برای بسیاری از خانواده‌های توصیه می‌گردد.


چگونه سفر کردن، می‌تواند سبب بهبود رابطه عاطفی شما شود؟


شناخت بیشتر و کشف خود


هر روز که از خانه خارج می‌شویم و در تکاپوی زندگی در تلاش هستیم تا به وظایفمان برسیم، گویی زندگی ما به نوعی حباب تبدیل شده که خروج از آن برای ما سخت شده است. این حباب می‌تواند برای شما تحت عنوان منطقه امن آشنا باشد. مسافرت به خارج از منطقه امن شما، تجربه‌ای چشم نواز است که به شما درس‌هایی از خودکفایی و درک اهمیت ارزش‌هایی که در زندگی دارید (از جمله روابط عاطفی شما) می‌دهد.
وقتی شما از این منطقه با سفر کردن بیرون می‌روید، نسبت به خودتان شناخت بیشتری پیدا می‌کنید و همین موضوع در مورد هم‌سفر شما هم اتفاق می‌افتد. او نیز نسبت به خود به شناخت بیشتری می‌رسد و همواره شناخت خود در تقویت رابطه عاطفی با دیگران جزء گام‌های اولیه و مؤثر است


ایجاد خاطرات خاص با هم


صرف نظر از این‌که با چه کسانی سفر می‌کنید، در آن زمانی که دارید با هم‌سفر‌هایتان به گشت و‌گذار می‌پردازید، خاطرات به یاد ماندنی نیز برای هم خلق می‌کنید. در حالی که مسافرت می‌تواند گاهی اوقات برای یک رابطه چالش برانگیز باشد، روانشناسان می‌گویند استرسی که زوجین باید در طول سفر مدیریت کنند به آن‌ها کمک می‌کند چیز‌های زیادی درباره یکدیگر یاد بگیرند. گزارش شده است که این نوع استرس در حفظ رابطه مؤثر است. هنگام مواجهه با عوامل استرس‌زای کوچک در سفر، زوجین مقاومت بیشتری در برابر استرس پیدا می‌کنند و یاد می‌گیرند چگونه با هم از موانع عبور کنند.

دلسوزتر شدن شما


ما اغلب تمایل داریم کمی خودخواه و خودشیفته شویم که این امر اغلب بر زندگی و روابط ما تأثیر منفی می‌گذارد. مسافرت می‌تواند کاملاً ذهنیت شما را تغییر دهد، انتقاد شما را کمتر کند و همدردی و هم‌حسی شما با دیگران را افزایش دهد. هنگام مسافرت با سنت‌ها و هنجار‌های مختلف رفتاری روبرو می‌شوید که باعث می‌شود بپذیرید در همه چیز تنوع و تفاوت وجود دارد. بعد از این‌که مدتی را به مسافرت سپری کردید، متوجه خواهید شد که چگونه طرز تفکر شما تغییر کرده است و بر همه جنبه‌های زندگی از جمله شغل شما تأثیر مثبت خواهد گذاشت. کلارا جنکینز، متخصص منابع انسانی می‌گوید: ما متوجه شده‌ایم کارمندانی که غالبا مسافرت می‌کنند، نسبت به کسانی که مسافرت ندارند، بازیکنان تیمی بهتری هستند. این امر به درک تنوع مربوط می‌شود که سفر به شما یاد می‌دهد.

در سفر بیشتر شریک عاطفی خود را می‌شناسید


سفر کردن در کنار این‌که سبب می‌شود شما حس هم‌دردی بیشتری در مورد اطرافیان خود پیدا کنید، یک فرصت فوق‌العاده برای شناخت شریک عاطفی شماست.
با این حال، بسیاری از روانشناسان ادعا می‌کنند که سفر نه تنها صفات خوب شریک عاطفی زندگی شما را نشان می‌دهد، بلکه ویژگی‌هایی که ترجیح می‌دهید مورد توجه قرار نگیرد را نیز برای هم آشکار می‌کند. با وجود این، اگر بعد از مسافرت با هم، دیدید که شما و همسرتان با هم سازگار نیستند، می‌توانید رابطه‌ای را که نمی‌خواهید در آن قرار داشته باشید را پایان دهید.

سفرکردن مزایای طولانی مدت برای زوج‌ ها دارد


تحقیقات نشان می‌دهند زوج‌هایی که با هم به سفر ‌می‌روند، از رابطه عاطفی خود رضایت بیشتری نسبت به زوج‌هایی که کمتر با هم سفر می‌کنند یا اصلاً با هم سفر نمی‌کنند دارند. در این بررسی، ۸۶٪ پاسخ‌دهندگانی که به صورت زوجی سفر می‌کردند معتقد بودند که رابطه عاشقانه در رابطه آن‌ها هنوز زنده است، در مقایسه با ۷۳٪ از پاسخ‌دهندگانی که با هم سفر نمی‌کردند.
۹۴٪ پاسخ‌دهندگانی که به صورت زوج سفر می‌کردند اعلام کردند که نسبت به شریک عاطفی خود حس نزدیکی بیشتری دارند در مقایسه تنها ۸۶٪ درصد از پاسخ‌دهندگانی که با هم سفر نمی‌کردند این حس را گزارش کردند.
۸۴٪ از پاسخ‌دهندگانی که به صورت زوج سفر می‌کردند این عقیده را دارند که آن‌ها زمان باکیفیتی را با هم می‌گذرانند، در حالی که این عدد در مورد پاسخ‌دهندگانی که این کار را نمی‌کنند، تنها ۷۰ درصد است.

یادگیری مهارت زندگی در لحظه


از جمله مهارت‌هایی که سفر رفتن به انسان می‌آموزد، لذت بردن از حال و زندگی کردن در لحظه است. زوجینی که سفر نمی‌کنند بیشتر نگران آینده هستند. درصورتی‌که همسران با تجربه زیاد سفر مشترک، یاد می‌گیرند که از همین لحظات کوچک ولی فوق‌العاده با هم بودن لذت ببرند.
سفر کردن با همسر، به آن‌ها فرصت تحلیل بیش‌ازحد موقعیت‌ها و نقد موضوعات فراوان را نداده و آن‌ها را وادار به تحسین لحظات حاضر می‌کند.

سفر کردن و کمک به افزایش اعتماد به نفس شما


مسافرت در مورد خودکفایی به شما می‌آموزد و به شما کمک می‌کند درک کنید که می‌توانید به هر هدفی که می‌خواهید برسید. یک تجربه جدید می‌تواند در ایجاد اعتماد به نفس به شما کمک کند، زیرا با تصمیمات جدیدی روبرو هستید که قبلاً هرگز مجبور به اتخاذ آن‌ها نبودید.
مسافرت جای تردید نیست، بنابراین هر حرکتی که انجام می‌دهید باید محکم و مطمئن باشد. بنابراین صرف‌نظر از این‌که با شریک زندگی خود سفر می‌کنید یا تنها، بیشتر باید به تصمیمات خود اعتماد کنید. هنگام مسافرت هم‌چنین متوجه خواهید شد که افرادی که در خارج از کشور ملاقات می‌کنید تمرکز کمتری بر ظاهر شما دارند و توجه بیشتری به شما و آن‌چه که می‌گویید دارند. این به شما کمک می‌کند تا کمبود‌های خود را فراموش کرده و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنید.
سفر کردن به خودی خود لذت‌بخش است و چه بسا اگر با شریک عاطفی باشد و منجر به تقویت رابطه شما شود، لذت‌بخش‌تر نیز خواهد بود. این موضوع با ایجاد خاطرات مشترک بین شما، حل چالش‌های سفر با هم، شناخت بیشتر خودتان و یکدیگر محقق می‌شود. لحظه‌هایی بی‌نظیر که می‌توانید بار‌ها و بار‌ها با مرور آن با خانواده از آن‌ها لذت ببرید.

برای دسترسی سریع به مشاوره روانشناسی می توانید برای رزرو وقت مشاوره با شماره های مرکز مشاوره زرین فر تماس حاصل نمایید.

points

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه

برای ارسال نظر باید قسمت های ستاره دار را پر کنید.

comment
full-name
email

مطالب مرتبط

blog icon عشق از نظر استنبرگ

عشق از نظر استنبرگ

عشق از نظر استنبرگ یک نظریه قدیمی می‌باشد. عشق برای رفاه ما در زندگی ضروری است. هرچند بسیاری از افراد

blog icon چگونه در زمان حال زندگی کنیم؟

چگونه در زمان حال زندگی کنیم؟

در زمان حال زندگی کردن کاری نسبتاً دشوار است. افرادی که در لحظه به سر می‌برند، گذشته را تنها به‌عنوان

blog icon تکنیک‌های پرورش خلاقیت

تکنیک‌های پرورش خلاقیت

خلاقیت نوعی ابتکار عمل در انجام کار‌ها است. این خلاقیت باعث می‌شود ما کار‌های روتین را ساده‌تر انجام دهیم.

blog icon سندرم زن کتک خورده چیست؟

سندرم زن کتک خورده چیست؟

سندروم زن کتک‌ خورده محصول آزار‌های طولانی‌مدت خانگی است. این سندرم زیرمجموعه اختلال اضطراب پس از سانحه